Hakkımızda

Muğla Üniversitesi Senatosunun teklifi Yükseköğretim Genel Kurulunun 16.04.2002 tarihi kararı ile kurulan Yatağan Meslek Yüksekokulu, 2004-2005 eğitim öğretim yılında iki programa öğrenci alarak faaliyete geçmiştir. Meslek Yüksekokulumuzda Elektirik ve Enerji bölümü ile İnşaat bölümü bulunmaktadır. Bu iki bölümün altında Elektrik Programı, İnşaat Teknolojisi Programı ve Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Programı bulunmaktadır.

Yüksekokulumuzda beş adet derslik bulunmakta olup bir tanesi Teknik Resim dersliği olarak düzenlenmiştir. 20 bilgisayarlı bir adet bilgisayar laboratuvarı, bir adet kütüphane-multimedya salonu ayrıca elektrik bölümü, inşaat bölümü ve doğal yapı taşları programına ait laboratuvarlar bulunmaktadır. Okulumuz 1200m kapalı alana sahiptir. Okulumuz akademik personeli 8 öğretim görevlisinden oluşmaktadır.